Over ons

Dé winkel voor jachtsport:
Drents Jachthuis

Als onderdeel van Onrust, de winkel voor het buitenleven, is Drents Jachthuis de speciaalzaak voor de jachtsport. In een apart deel van onze winkel hebben wij hier alles voor de jacht. Maar niet alleen liefhebbers van de jachtsport kunnen in onze winkel hun hart ophalen, ook natuurfotografen, vogelspotters, geocachers, wandelaars en andere liefhebbers van het buitenleven.

Wij onderscheiden ons door de uitgebreide collectie (jacht)artikelen zoals kleding, verrekijkers, verlichting, tassen, jachtmessen en nog veel meer. Alle artikelen voor de jacht en andere doeleinden zijn van hoge kwaliteit en alleen van de beste merken. Zo vindt u in onze winkel merken als Dubarry, Deerhunter en Il Lago.

Het fijne van Drents Jachthuis is dat wij alles onder één dak hebben. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor kleding en accessoires, maar door de samenwerking met jacht- en schietsport Wilzing, kunt u ook terecht voor jachtgeweren, munitie en andere wapens.
Hunters Camping in the Wild
Gardener planting a shrub in a garden

Onrust, voor het betere buitenleven

Drents Jachthuis is onderdeel van Onrust. Onrust is uw vakhandel voor tuin- en parkmachines, bedrijfskleding en vrijetijdskleding en gereedschappen. Een compleet aanbod voor zowel de kleine klussen in huis als de grote klussen in de tuin. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van machines en gereedschappen, voor als u bijvoorbeeld een eenmalige klus in de tuin gaat doen.

Bent u op zoek naar bedrijfskleding, bedrukt in de huisstijl van uw bedrijf? Onrust is uw partner. Niet alleen hebben we een uitgebreide collectie bedrijfskleding van de beste merken zoals FHB, ook hebben we in de winkel onze eigen kledingservice voor bedrukken en vermaken. U kunt bij ons een eenmalige bestelling doen of via onze online bestelmodule als vaste klant regelmatig nieuwe bedrijfskleding bestellen. Doordat we het bedrukken zelf doen, kunnen we een korte levertijd garanderen.

Naast de verkoop van machines en gereedschappen, zorgen wij ook voor reparatie en onderhoud. In onze eigen werkplaats staan ervaren monteurs iedere dag weer klaar om machines te onderhouden en repareren. We hebben toegang veel onderdelen van verschillende merken, onafhankelijk van of wij het merk in onze eigen collectie hebben.

Ga naar de website van Onrust voor het assortiment of kom langs in onze winkel in Nieuw-Buinen, dan kunt u direct onze uitgebreide collectie aan jachtartikelen bekijken, proberen en aanschaffen!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Even een kennisgeving

Aan onze webshop wordt nog druk gewerkt!

Bel daarom voor de actuele voorraad met de winkel.